Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Visie en missie

Visie

In ieder mens is een natuurlijke levensstroom die beweegt naar heelheid. Onze programma’s zijn gericht op het vrijmaken van die stroom via lichaamsgericht werk. Waardoor de mens gelukkiger en meer verbonden met zichzelf kan zijn en met anderen gezonde ontmoetingen kan hebben midden in de samenleving.

 

Missie

Bodymind Opleidingen  vormt een learning community die in Nederland de kwaliteiten samenbrengt van verschillende vormen van lichaamsgericht therapeutisch werk. Wij geven en faciliteren opleidingen, trainingen en nascholingen voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

 

Doelstelling

Bodymind Opleidingen wil een inspirerende en professionele ontmoetingsplaats zijn voor de verschillende methodieken en stromingen binnen het lichaamsgerichte therapeutische werk. De kracht van de intelligentie van het lichaam wordt door steeds meer maatschappelijke stromingen erkend en wij willen als erkende en geaccrediteerde opleiding onze bijdrage leveren om dit meer body te geven in het veld van professionele  begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook