Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Trajecttraining Leven in je Lijf

'Leven in je Lijf' is een bijzondere cursus lichaamswerk, bedoeld voor mensen die willen kennismaken met lichaamswerk of die hiermee al enige ervaring hebben maar dit verder willen verdiepen. In de cursus staan drie begrippen centraal: beweging, bio-energetische oefeningen en ademhaling. De deelnemers aan de cursus worden ondersteund om via deze drie kwaliteiten opnieuw contact te maken met hun levensenergie.
De cursus wordt gegeven door ongeveer twintig therapeuten op verschillende plekken in Nederland. Lichaamsgericht therapeuten die zelf de cursus willen geven kunnen de trajecttraining volgen bij de ontwikkelaar van Leven in je Lijf, Margaret Harten.

In de trajecttraining maken de deelnemers intensief kennis met het programma van de basiscursus. Alle tien de bijeenkomsten van de cursus worden in twee trainingsdagen doorgenomen en zelf geoefend. Daarna assisteren de deelnemers minimaal een keer tijdens een volledige cursus, gegeven door een ervaren trainer, en aansluitend geven ze de cursus zelf twee keer samen met een medestudent. Tot de trajecttraining behoren ook twee supervisiebijeenkomsten waarin de ervaringen van de studenten worden geëvalueerd. Na afloop van het traject kunnen de deelnemers lid worden van het netwerk en zijn ze gerechtigd om zelf de basiscursus te geven.

Trainers die de basiscursus enkele malen zelfstandig hebben gegeven kunnen deelnemen aan de training voor de vervolgcursus.


 

 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook