Greet Vlaming

 Greet werkte 40 jaar in het Speciaal Basisonderwijs als leerkracht en logopediste. Op har zoektocht kwam ze in aanraking met Emotioneel Lichaamswerk, waarvan ze zo enthousiast werd dat ze de opleiding tot Trainer Emotioneel Lichaamswerk ging volgen. Later volgden opleidingen Integratieve Massage (IM), Holistic Pulsing, Stromings Pulsing, Opleiding tot Auctor, Focussen 1, Gedragspecialist aan de hogeschool Utrecht en Familie Opstellingen.

Greet volgde acht jaar lang de hartweken van Willem Poppeliers. Deze weg mondde uit in Therapeut Sexual Grounding. Deze opleiding heeft haar zoveel gegeven dat ze dit wil uidragen en overdragen. Greet heeft veel groepswerk gedaan en heeft thuis een praktijk.

Tel: 0113-613462, E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Rian van Ineveld

Rian van Ineveld volgde de opleidingen Postural Integration, Neo-Reichiaanse Therapie en Sexual Grounding Therapie.
Ze heeft veel ervaring met de problematiek van 1e en 2e generatie oorlogskinderen. Na haar opleiding tot lichaamsgericht therapeut nam Rian vanaf 1991 deel aan de eerste Nederlandse training Sexual Grounding Therapy. Van 1996 tot 2006 was zij leertherapeute en sinds 2007 is zij (co) trainer Sexual Grounding Therapy in de Nederlandse basistraining.

De basisprincipes van Sexual Grounding Therapy hebben haar in belangrijke mate gevormd in het werk met cliënten en cursisten. Ze ontwikkelde de BM RelaxRoll, een door haar ontwikkeld object om fysiek meer te ontspannen, te aarden en in verbinding te komen met zichzelf.