Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Workshop Primaire Hechting

Veilige hechting, tot stand gekomen in de periode van zes maanden tot twee jaar, speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van het kind tot autonome volwassene. Zijn de omstandigheden niet ideaal, dan kan het kind zich niet of onvoldoende aarden aan de moeder en ontstaat er een onveilige hechting. Onveilig gehechte mensen hebben er later moeite mee om autonoom in een relatie te zijn.

Greet Vlaming en Rian van Ineveld hebben op basis van hun ervaring met Sexual Grounding Therapy een driedaagse workshop ontwikkeld die specifiek over dit thema gaat. In de training werken ze met het jonge kind en de ideale ouders.

De workshop bestaat uit oefeningen, geleide fantasie en opdrachten waarbij de nieuwsgierigheid, de opwinding en de onschuld van het kind centraal staan. De training kan een goede voorbereiding zijn voor mensen die de basistraining Sexual Grounding willen volgen. Ook mensen die geinteresseerd zijn in het onderwerp kunnen deelnemen.

Praktische informatie

Doelgroep: mensen die overwegen de basistraining Sexual Grounding Therapy te gaan volgen en anderen die het onderwerp Primaire Hechting aanspreekt.
Studieduur: 3 dagen.
Data: De data van de volgende workshop zijn nog niet bekend.
Trainers: Greet Vlaming en Rian van Ineveld
Locatie: Centrum Djoj

Download infosheet

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook