Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Mini Soer

mini-soerMini Soer (1956) volgde opleidingen in Klinische Chemie, Management, Sociale Psychologie, Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie en Sexual Grounding.

Mini heeft ruime ervaring binnen de reguliere gezondheidszorg en in het bedrijfsleven, zowel in onderzoeks- als managementfuncties. Tevens was ze lange tijd studentenbegeleider. Sinds 1998 werkt ze in haar praktijk "De Ontmoeting". Hier staat het ontmoeten centraal. "Openheid in liefde, met respect voor de ander, in vertrouwen en eerlijkheid is voor mij belangrijk. Zowel in contact met mezelf als naar de ander. Dit zet ik dan ook in als therapeut en begeleider in mijn praktijk met als doel dat de ander meer contact kan maken met zijn of haar eigenheid."

Mini is Sexual Grounding trainer en -therapeut en houder van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP).

 

Tel. 033-4571295, Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website www.minisoer.nl

 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook