Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Marinka Hoeberichts-Martel

Opleidingen en trainingen: Postural Integration, rebalancing, reichiaans lichaamswerk, voice dialogue, cranio-sacraal werk, tantra, meditatie, familieopstellingen en ridhwanschool.

Ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie sinds 1991 en ik ben moeder van een  jonge dochter en dus ook huisvrouw. Verder blijf ik, nieuwsgierig als ik ben, voortdurend bezig met het verder onderzoeken op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ik vind het fijn om mensen te mogen begeleiden met dat wat mij al zo lang het diepste raakt; het contact maken met je diepte, samen en ook alleen, thuiskomen in je lichaam, en hoe vanuit je eigen waarheid vorm te kunnen geven aan je leven, en last but not least hoe te zijn met dat wat niet gemakkelijk is in je leven.

Marinka heeft haar praktijk in Amsterdam en Purmerend.

Tel: 0299-428886, E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Internet: www.Lichaamswijs-en-Sterrenwijzer.net

 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook