Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Marianne Bentzen

Marianne Bentzen is mede-oprichter van het Bodynamic Instituut in Denemarken. Daarvan was ze 13 jaar lang opleidingsdirecteur. Vanaf 1997 werkt ze als freelance Bodypsychotherapy Trainer en Consultant in Noord-Europa en Noord-Amerika. Ze heeft samengewerkt met Peter Levine binnen het kader van Somatic Experiencing.
Marianne houdt zich bezig met het bewustzijn en de praktische toepassingen in de psychomotorische ontwikkeling, de neuropsychologie, traumatheorie, systeem-georiënteerde theorie, evolutionaire psychologie, mindfulness en het spirituele kader voor de ego-ontwikkeling. Ze is bestuurslid geweest van Europese en Deense professionele organisaties en is auteur van een groot aantal artikelen op het gebied van de lichaamsgeoriënteerde psychotherapie.

Marianne heeft als trainer ervaring in het werken met professionals en als psychotherapeut met kinderen met volwassenen. Ze woont net buiten Kopenhagen met haar man David.

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook