Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Liefde, seks en relaties

voornarmDe meesten van ons verlangen naar een liefdevolle, vervullende relatie, waarbij seks (ook) een uitingsvorm is van de liefde voor elkaar. Het is vaak een klus om die relatie met elkaar aan te gaan en daarin samen te groeien. Wat maakt het toch zo ingewikkeld en waar ligt de sleutel voor succes? Daar gaan we naar op zoek!

De eerste intieme relatie die je in je leven hebt gehad is die met je ouders. Door de manier waarop zij met jou en met elkaar zijn omgegaan ben je gevormd, ook seksueel. Het is je basisprogrammering waarmee alle indrukken in het leven gefilterd worden en je gedrag in intieme relaties bepaald wordt.

In deze workshop onderzoeken we wat je (meestal onbewuste) overtuigingen zijn, hoe zich dat uit in je gedrag. We onderzoeken hoe je dat patroon kunt herkennen en kan veranderen om een vervullende relatie aan te kunnen gaan en te blijven. We gebruiken hierbij opstellingen, proceswerk, oefeningen en uitleg over de seksuele ontwikkeling van de geboorte tot ouderdom.

Deelname aan dit weekend geldt als introductieworkshop voor de basistraining Seksualiteit in Verbinding.


Praktische informatie

Doelgroep: mensen die kennis willen maken met Heart and Sexuality Trainingen en mensen die meer uit hun relatie willen halen. De workshop is individueel te volgen, maar ook zeer geschikt voor stellen (m/v, v/v en m/m). 
Studieduur: 2 dagen.
Kosten: €295 inclusief lunch
Data: 29 en 30 oktober 2016
Locatie: Centrum Dé Plek, Leiden
Trainers: Maya Kerstan en Pieter Ruigewaard

Download infosheet

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook