Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Introductie- en themaworkshops Heart and Sexuality

voetjesTer introductie op de basistraining Seksualiteit in Verbinding zijn er op verschillende plekken in Nederland en België introductieworkshops, vaak met een eigen thema.  Tijdens deze introducties krijg je alle informatie over de achtergronden van Heart and Sexuality en over de basistraining Seksualiteit in Verbinding. Het deelnemen aan een introductieworkshop is goede mogelijkheid voor een eerste vrijblijvende kennismaking met Heart and Sexuality. Deelname aan een van de introductie- of themaworkshops is verplicht voor mensen die de Basistraining Seksualiteit in Verbinding willen gaan doen.

 

 

5-daagse Mannen- en Vrouwenworkshop in Hongarije

Maya Kerstan en Pieter Ruigewaard, beide trainers Heart & Sexuality binnen Bodymind Opleidingen, organiseren van 9 t/m 13 juni 2017 een internationale mannengroep en vrouwengroep in Hongarije onder de naam: ‘The journey of men’ en ‘Reconnecting to your female routs’.

Deze workshops vinden tegelijkertijd plaats op dezelfde locatie. Dat biedt de mogelijkheid om tijdens het programma elkaar te ‘ontmoeten’, ieder vanuit de eigen plek: de mannenbedding en de vrouwenbedding.

Thema voor de mannen: verbinden van kracht en kwetsbaarheid, je plek in je generatielijn van mannen innemen.

Thema voor de vrouwen: het opnieuw verbinden met je oorsprong, je sensuele lichaam en daarmee met jouw waardigheid als vrouw.

De kosten bedragen € 475,- per persoon exclusief verblijf.  Verblijfskosten (full-board) bedragen ongeveer € 40,- per dag. Je vliegt al vanaf ca. € 100,- op en neer naar Boedapest. De locatie ligt 150 km van de hoofdstad en is goed via het openbaar vervoer te bereiken. Een auto huren kost € 25,- per dag.

Inschrijving vóór 1 mei geeft recht op € 50,- korting.

 

Deze 4,5 dag durende workshop is tevens een introductie voor het jaarprogramma Seksualiteit in Verbinding dat binnen de kring Heart & Sexuality in het voorjaar van 2018 weer start.

 

Inschrijven of verkrijgen van meer informatie:

Maya Kerstan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071 3013054

Pieter Ruigewaard: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53811685

 

 

 

 

 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook