Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Leven in je Lijf - cursussen door het hele land

“Leven in je Lijf” is de overkoepelende naam voor verschillende lichaamsgerichte cursussen die op meerdere plekken in Nederland en België worden gegeven. 

De cursussen zijn ontwikkeld door Margaret Harten, één van de docenten van Bodymind opleidingen. Inmiddels worden de cursussen al ruim 10 jaar aangeboden en begeleid door professionele trainers. 

De meeste trainers zijn bij Bodymind Opleidingen opgeleid tot  lichaamsgericht therapeut. Daarnaast heeft iedere trainer een speciaal trainerstraject doorlopen om deze “Leven in je Lijf”-cursussen te mogen geven. Dat betekent dat je verzekerd bent van professionele trainers met een ruime ervaring.

Wil je weten of het iets voor je is en of er een cursus bij jou in de buurt aangeboden wordt? Klik hier voor meer informatie: www.netwerkleveninjelijf.nl

Er is een basiscursus, een vervolgcursus en een jaartraining. Deze zijn los van elkaar te volgen.

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook