Marjolijne van Buren-Molenaar

marjolijne2014

Marjolijne van Buren-Molenaar (1965) heeft haar hele leven een grote voorliefde voor bewegen gehad. In 1987 studeerde zij af als docent lichamelijke opvoeding. Begin jaren ’90 schoolde zij zich om en sinds 1998 heeft ze een praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie en training. Ze is getrouwd en is moeder van drie kinderen. Marjolijne is coördinator van het 1e en 2e jaar van de opleiding. Zij geeft de vakken Karakterstijlen, Ademwerk en Groepsdynamiek.
Marjolijne is houder van het European Certificate Psychotherapy (ECP).

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.bewustinbeweging.nl

Margaret Harten

Margaret2013

Margaret Harten (1970) werkte bijna veertien jaar als  leerkracht in het speciaal onderwijs met kinderen die ernstige gedragsproblemen vertoonden. In haar zoektocht naar verdieping begon zij aan een opleiding tot  dramatherapeut, volgde twee jaar van de opleiding tot trainer emotioneel lichaamswerk en werd in 2002 gecertificeerd door BodyMind Integration. Sinds  2000 werkt zij als lichaamsgeoriënteerd therapeut zowel individueel als met  groepen en verzorgt zij nascholing op het gebied van bio-energetica.

Binnen Bodymind Opleidingen geeft zij de vakken Bio-Energetica en Bodydrama. Ze ontwikkelde de basiscursus lichaamswerk 'Leven in je Lijf'. Margaret is houder van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP).

 

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l