Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Introductieworkshop opleiding Integrated Psychotherapy

Tijdens de introductieworkshop van twee dagen maak je uitgebreid kennis met de inhoud en de werkwijze van de opleiding. Als je wilt starten met de opleiding Integrated Psychotherapy (voorheen Energetic Integration), is de introductieworkshop verplicht. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in een van onze andere cursussen of trainingen (bijvoorbeeld de Jaartraining Lichaamswerk voor Professionals) is de Introductieworkshop een uitstekende manier om kennis te maken met het werken binnen de lichaamsgerichte methode, een aantal van onze docenten en met de manier van lesgeven.

In de introductieworkshop passeren de kernvakken van de opleiding de revue: Reichiaans Ademwerk, Bio-Energetica en Karakteranalyse. Er worden op dit gebied groepssessies gegeven, maar er wordt ook een korte individuele ademsessie uitgewisseld. Verder is er de kans om je ervaringen te delen en je vragen te stellen in de open rondes.
De introductieworkshop wordt altijd gegeven in Rotterdam door twee docenten van het opleidingsteam. Ook de assistenten van de aankomende opleiding zullen zo mogelijk bij de introductieworkshop aanwezig zijn.


Praktische informatie

Doelgroep: mensen die overwegen de opleiding Integrated Psychotherapy te gaan volgen.
Studieduur: 2 dagen
Data: donderdag 14 en vrijdag 15 september 2017, beide dagen van 10.00 tot 18.00 uur
Kosten: € 225 incl. koffie, thee en lunch. Bij inschrijving voor het eerste opleidingsjaar Integrated Psychotherapy binnen één maand na de Introductieworkshop,  wordt dit bedrag in mindering gebracht.
Locatie: Centrum Djoj
Trainers: Marjolijne van Buren-Molenaar en Margaret Harten

Download infosheet

Na aanmelding via bovenstaande link ontvang je van het secretariaat een uitgebreid inschrijfformulier voor de introductieworkshop. 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook