Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Introductieworkshop NARM

voornarmTer introductie op de 2-jarige opleiding Neuroaffective Relational Model (NARM) die start in 2017, wordt er een introductieworkshop gehouden, waarin demonstraties worden gegeven van het werken met NARM. Deelnemers kunnen zelf oefenen in het werken hiermee.

De rol van zelfregulering is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het psychologische denken. Het NeuroAffectieve Relationele Model™ (NARM), dat is ontwikkeld door Dr. Larry Heller, maakt de huidige kennis van zelfregulering toegankelijk voor professionals die ermee willen leren werken.

Tijdens de introductieworkshop wordt ook ingegaan op de theorie van deze resource georiënteerde, niet-regressieve model. NARM richt zich zowel op het functioneren van het zenuwstelsel als op de relationele verbinding met anderen. Verder krijgen deelnemers uiteraard alle informatie over de opleiding. Tijdens de pauzes van de workshop is er gelegenheid om tegen extra betaling privésessies te ontvangen.


Praktische informatie

Doelgroep: therapeuten, coaches en hulpverleners die interesse hebben in NARM en die overwegen om deel te nemen aan het tweejarige opleidingstraject. 
Studieduur: 1 dag
Kosten: € 200 inclusief lunch, koffie en thee

Data: 10 november 2016
Locatie: Mennorode, Elspeet
Trainer: Tove Mejdahl


Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook