Lichaamsgeoriƫnteerde Psychotherapie

Over Bodymind Opleidingen

Bodymind Opleidingen is de voortzetting van BodyMind Integration. Dit opleidingsinstituut werd in 1983 in Nederland opgericht en bijna twintig jaar geleid door Rashma Schaefer-Buss. Sinds september 2004 staat Henne Arnolt Verschuren aan het hoofd van het instituut.

Bodymind Opleidingen ontwikkelde zich vooral de laatste jaren tot het toonaangevende instituut in Nederland op het gebied van de lichaamsgerichte psychotherapie. Naast de beroepsopleiding tot therapeut Integrated Psychotherapy organiseert Bodymind een keur aan nevenopleidingen, bijscholingen, trainingen en workshops die allemaal in het veld van de lichaamsgerichte psychotherapie thuishoren. Het instituut werkt samen met partnerinstituten, waaronder Somatic Experiencing Nederland en de stichting Heart & Sexuality. Ook organiseert Bodymind de SNRO-geaccrediteerde nascholing Psychosociale Basiskennis (PsBK).

Binnen het instituut werden de afgelopen jaren meer dan tweehonderd therapeuten opgeleid in lichaamsgerichte psychotherapie. Op dit moment zijn er binnen Bodymind Opleidingen bijna honderd studenten in opleiding.

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook