Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Hechtingsstijlen in de therapeutische relatie

hecht

Binnen de therapeutische relatie speelt het thema afstand en nabijheid een grote rol. De dynamiek die zich hier afspeelt heeft vaak te maken met de hechtingsstijlen van 
de cliënt en die van de therapeut. Dit kan in de therapeutische relatie voor veel verwarring zorgen, zowel voor de cliënt als voor de therapeut.

Een belangrijk aspect van deze thematiek is dat de cliënt er geen of nauwelijks reflectie over heeft; het proces vindt grotendeels non-verbaal en onbewust plaats. Binnen de training onderzoeken we het vraagstuk van afstand en nabijheid in de therapeutische relatie in het kader van de verschillende hechtingsstijlen.

Doel van de training is om meer inzicht en ervaring te krijgen in het werken met de diverse hechtingsstijlen, zowel van jezelf als therapeut als die van de cliënten. Je leert hoe je hier optimaal mee om kan gaan binnen de therapeutische relatie, zodat de client bewustzijn ontwikkelt over zijn verleden en een nieuwe ervaring kan opdoen van een veilige hechting.


Praktische informatie

Doelgroep: professionals met een eigen praktijk die meer zicht willen krijgen op de thematiek van de therapeutische relatie.
Studieduur: 8 dagen in 4 blokken
Kosten: €960 incl verblijf (koffie, thee en lunch)
Data: De data voor de volgende training zijn nog niet bekend.
Locatie: Centrum Djoj
Trainer: Mini Soer

Download infosheet

Ik wil me aanmelden

De data voor de volgende training zijn nog niet bekend. Aanmelden is dus nog niet mogelijk.

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook