Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Fred van der Meer

Opleidingen en trainingen: Milieueconomie, Emotioneel Lichaamswerk (2 jaar), BodyMind Integration, Tantra (Centrum voor Tantra), Ridhwan school van A.H. Almaas, Ridhwan teachersopleiding (sinds 2012).

Fred (1962) werkt sinds 2000 fulltime in zijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Daarnaast geeft hij tantratrainingen (in Nederland) en lichaamsgerichte workshops (Duitsland).

 

“Nadat ik een aantal jaren als afgestudeerd econoom heb gewerkt, gooide ik mijn roer radicaal om, toen ik merkte dat mijn hart lag in het contactvol werken met mensen. Mensen die, net als ik, bezig zijn te onderzoeken wie ze zijn en wat ze willen doen in hun leven. De combinatie van lichaamsgerichte psychotherapie en geaarde spiritualiteit is daarbij voor mij essentieel.”
Cliënten en studenten ervaren Fred als stevig in zachtaardigheid, respectvol en zorgvuldig afgestemd, liefdevol confronterend, helder en to the point, uitdagend vanuit een vriendelijke nieuwsgierigheid.

Fred is houder van het Europees Certificaat Psychotherapie (ECP). Zijn praktijk is in Utrecht en Amsterdam.


Tel:
06 24585240, E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook