Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Peter Houtman

peterhoutmanPeter (1957) geeft individuele en relatie therapie en coacht mensen uit het bedrijfsleven. Hij begeleidt mannen, vrouwen en jongeren bij hun persoonlijke-, spirituele- en zielsontwikkeling, individueel en in groepen. Naast een krachtig trainingstraject voor mannen, leidt hij Verdiepingsgroepen Zielsgelukkig, zweethutceremonies, vuurlopen, initiaties en andere rituelen. 

Hij werkt vanuit een breed mensbeeld en integreert Sjamanisme, Boeddhisme, Soefisme, Christendom, levenservaringen en hedendaagse spirituele vernieuwingen. Kenmerken die aan hem worden gegeven zijn: stevig, structuur gevend, helder, met beide benen op de grond, door patronen heenkijkend, bedding gevend en ondersteunend, bemoedigend en ruimtegevend, toekomstgericht en perspectief biedend, met een grote liefde voor de ontwikkeling van mensen en natuur.   

Peter werkte 12 jaar als organisator, public relationsmedewerker en trainer in de Nederlandse Natuurbescherming, is reisleider geweest en speelde straattheater. Sinds 1996 werkt hij full-time in zijn praktijk voor therapie, training, coaching en natuurbeleving. Samen met zijn vrouw runt hij de energierijke plek ‘De Roudonck’, met praktijk en trainingscentrum. Peter is geschoold in Neo Reichiaans Lichaamstherapie en Energetic Integration, Bio-energetica, Sexual Grounding (1 jaar), Communicatie en Educatie, Natuurbescherming, Reisbegeleiding en Outdooractiviteiten.

 

Tel: 0411-602305

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.peterhoutman.nl en www.deroudonck.nl

Praktijk en trainingscentrum ‘De Roudonck’ zijn in Esch in Noord-Brabant (bij Den Bosch)

 

 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook