Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Caroliene de Gruijter

carolieneCaroliene (1957) werkt in haar eigen hulpverleningspraktijk Voluitleven voor lichaamsgerichte psychotherapie Energetic Integration, EFT en relatieverdieping. Daarnaast geeft ze tantraweekenden voor vrouwen, waarin vrouw-zijn, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit centraal staan.
 
Opleidingen: Algemeen maatschappelijk werk, driejarige tantratraining, beroepsopleiding Energetic Integration, familieopstellingen, relatiejaartraining voor professionals. Caroliene is verder geschoold in de Indische naoorlogse problematiek (INOG), kinesiologie, theater & drama en sekse-specifieke hulpverlening.
 
"Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis door te geven. Ik heb een brede interesse in mensen, werkwijzen en methodieken. Dat is terug te zien in de verschillende soorten cliënten die ik krijg en de werkvormen die ik in mijn praktijk aanbied. Ik ben liefdevol, praktisch, geïnspireerd, gedegen, humoristisch en confronterend. Ik ben moeder van twee fijne kinderen. Ik ben al vele jaren samen met mijn man."
 
Website: www.voluitleven.com
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06-17322859
 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook