Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Traject elementaire therapeutische vaardigheden

elementairetvIn dit korte traject van 4 maal 2 dagen, aangevuld met 4 dagen supervisie, oefen je in het individueel lichaamsgericht werken met cliënten. De bijscholing is vooral bedoeld voor lichaamsgerichte trainers en therapeuten waarbij dit geen groot accent had in hun opleiding. Het traject is ook geschikt voor mensen die deze kennis voor zichzelf willen opfrissen.

In de training wordt aandacht besteed aan de relatie tussen jou en de cliënt en leer je onderscheiden wat van jou is en wat van de ander. Hoe kun je hierop reflecteren en de juiste interventies toepassen? Daarnaast wordt gewerkt met de karakterstijlen, bodyreading en beweging, met de Energetic Cycle of Breath en met de specifieke aanpak die nodig is bij trauma, vooral om retraumatisering te kunnen voorkomen.

In elk blok wisselen oefeningen, korte demonstraties en utiwisselingen elkaar af. Na elke module volgt een supervisiedag, waarin je eigen casuïstiek kunt inbrengen. Daarnaast is het aan te raden om met collega's een oefengroep te vormen, zodat je het geleerde met studiegenoten in de praktijk kunt brengen.


Praktische informatie

Doelgroep: professionals die een lichaamsgerichte opleidjng hebben afgerond.
Studieduur: 8 dagen in vier modulen en 4 supervisiedagen
Kosten: € 960 incl. koffie, thee en lunch voor de 4 modulen, € 90 incl. koffie en thee per supervisiedag
Data: De data van de volgende training zijn nog niet bekend.
Trainers: Henne Arnolt Verschuren en Margaret Harten
Locatie: Centrum Djoj, Rotterdam 

Download infosheet

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook