Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Kwaliteitshandboek

Bodymind Opleidingen, een voortzetting van Bodymind Integration, is al meer dan 25 jaar actief in Nederland op het gebied van de lichaamsgeoriënteerde psychotherapie. In deze periode is het instituut uitgegroeid tot toonaangevend opleidingsinstituut op dit terrein. Bodymind Opleidingen verzorgt de vierjarige beroepsopleiding Energetic Integration Therapeut en organiseert daarnaast samen met zijn partners een breed programma van workshops, bij- en nascholingen, zowel voor het geïnteresseerde publiek als voor professionals.

Bodymind Opleidingen streeft in zijn functioneren een grote mate van kwaliteit na. Dit komt tot uitdrukking in de opleidingsprogramma’s die voldoen aan professionele standaarden, in de deskundigheid en ervaring van zowel stafdocenten als externe docenten die voor trainingen worden aangetrokken, maar eveneens in de wijze waarop het instituut als organisatie functioneert.

Kenmerken en richtlijnen

In dit kwaliteitshandboek is deze permanente focus op kwaliteit vastgelegd. Het document beschrijft een aantal belangrijke kenmerken en richtlijnen, waaraan de organisatie in al zijn geledingen wil voldoen en waaraan activiteiten permanent getoetst worden. Dit handboek is geen statisch document. Bodymind Opleidingen beschouwt zichzelf als een lerende organisatie, waarin veelvuldig wordt geëvalueerd en zo nodig bijgesteld. Het instituut zelf, de docenten en de studenten zijn in de voortdurende beweging van ontwikkeling. Reflectie en feedback hebben in dit proces een belangrijke plaats. 

Download hier het kwaliteitshandboek

 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook