Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Veel aandacht voor kwaliteit

Bodymind Opleidingen streeft in zijn functioneren een hoge mate van kwaliteit na. Dit komt tot uitdrukking in de opleidingsprogramma's, die voldoen aan professionele standaarden, in de deskundigheid en ervaring van zowel stafdocenten als externe docenten, maar eveneens in de wijze waarop het instituut als organisatie functioneert.

De permanente focus op kwaliteit os vastgelegd in een kwaliteitshandboek, waarin belangrijke kenmerken en richtlijnen zijn vastgelegd waaraan de organisatie in al zijn geledingen willen voldoen en waaraan alle activiteiten permanent getoetst worden. Dit kwaliteitshandboek kan hier worden gedownload.  

Klachtenregeling

De focus op kwaliteit komt ook tot uitdrukking in de klachtenregeling die Bodymind Opleidingen hanteert. In elke organsiatie gaat wel eens iets mis. In vrijwel alle gevallen kan zo'n fout onderling worden opgelost. Voor die gevallen waarin dit niet lukt, gelden de volgende regelingen:

Klachtenregeling medewerkers

Klachtenregeling studenten

Klachtenregeling ongewenst gedrag

 

Algemene voorwaarden

Op alle opleidingen en trainingen die door Bodymind Opleidingen worden aangeboden zijn de Algemene Inschrijvings- en Betalingsvoorwaarden van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden kunnen worden gedownload op dit adres.

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook