Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie

Advanced Training Seksualiteit in Verbinding

De Advanced training borduurt voort op de Basistraining. Waar in de basis de focus ligt op de seksuele ontwikkeling tot en met de adolescentie, behandelt de Advanced de ontwikkeling rondom het 24e jaar, 34e jaar, enzovoort tot 84 jaar aan toe.

Al deze perioden hebben hun eigen ontwikkelingsfase op het gebied van de intiem-seksuele relatie, zowel in jezelf als naar de ander. Ze markeren de verschillende levensfasen van de mens: relatie- en gezinsvorming, het ondersteunen en spiegelen van de kinderen op de juiste afstand, het verdiepen van je relatie tijdens het ouder worden, het afscheid nemen van je ouders, het grootouderschap en het afscheid van het leven.

In de Advanced wordt aandacht besteed aan de verdergaande ontwikkeling van de seksualiteit binnen een intieme relatie. Wat er gebeurt in de intiem-seksuele relatie als er wel of niet kinderen en kleinkinderen komen? Welke obstakels kunnen ontstaan die een hindernis zijn om een diepere relatie aan te gaan? Tevens worden er gereedschappen aangereikt om de problemen in de relatie op te lossen en te voorkomen. Je leert je te verbinden met het hele familiesysteem en hoe je ouders en voorouders te integreren in je leven, zodat je dit kan doorgeven aan de volgende generatie. Door dit proces te doorlopen kom je tot vervulling in je leven en in je relatie, zodat je kan genieten van de seksualiteit tot op oudere leeftijd.Dit document geeft een samenvatting van de Advanced training. 


{slider=Praktische informatie|closed}

Doelgroep: professionals die de basistraining hebben gevolgd en die een verdere verdieping willen.
Studieduur: 24 dagen in vier blokken van zes dagen.
Data: 

Blok 1. 17 t/m 22 maart 2017

Blok 2. 2 t/m 7 juni 2017

Blok 3. 13 t/m 18 oktober 2017

Blok 4. 19 t/m 24 januari 2018


Deelname: € 2950 excl. verblijfskosten


Trainer: Maya Kerstan


Locaties:
Blok 1: Keszthely (
(http://kerekerdo.hu/)
Blok 2, 3 en 4: Szeremley Vendeghaz (http://szeremleyvendeghaz.hu/)

Download infosheet 

 

Artikel Maya Kerstan (Engels) 

 

 

Nieuwe website BMO

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe Bodymind website, naar verwachting wordt deze begin mei gelanceerd. Ons nieuwe logo onthullen we hierbij alvast, je zult dit de komende tijd steeds vaker gaan tegenkomen! 

Zoeken

Algemene informatie

Nieuws en actueel

Lichaamsgerichte Diagnosiek en Interventies voor professionals
Jaartraining voor professionals, Start september  in Rotterdam. 
Lees meer...
opfacebook